Frivillige

INVITASJON SOM FRIVILLIG til 2021-utgaven av Uno-X Tour te Fjells

CK Valdres er nok en gang tildelt Norges Cup landevei for junior og senior. 2021 utgaven vil foregå i tidsrommet 8.-11.juli, med base på Storefjell Høyfjellshotell.
For de som ikke kjenner til vårt arrangement er Tour te Fjells, ett flerdagers-ritt, med 4 etapper. Det kåres dagsvinnere (og NC poeng), samt sammenlagt vinnere. I tillegg har alle klasser en egen sprinttrøye.

Rittprogram for 2021, er fordelt på etapper i Hallingdal og Valdres, Tempo på Storefjell på torsdag. 2.etappe og 3. etappe går i Valdres med mål på Sanderstølen og Storefjell. 4.etappe er et rundbaneritt der det er start og mål på Fagernes.

Så hva inviterer vi til?

Jo, vi trenger frivillige stasjonærvakter og løypevakter (med godkjenning) og vi trenger også mobile MC vakter, samt sjåfører til dommerbiler, biler i kortesjen ellers og nøytral service (de siste må ha godkjent lisens). I tillegg trenger vi ett løypemerke crew på 2 personer.

CK Valdres stiller selvsagt med kjøretøy til alle disse funksjoner. Det du som frivillig må, er å ta deg til Storefjell selv. Om noen reiser kollektivt, vil vi ordne transport fra Gol eller Fagernes.

Hva kan vi tilby dere som frivillige? Selvsagt ett hyggelig (sykkel)miljø, der du får komme tett på ett Norges Cup arrangement og se norgestoppen i sykkel live. Men vi byr deg også fullpensjon på ett av Norges flotteste høyfjellshotell med fantastisk mat – så servering skal det bli nok av!

Vi dekker reisekostnad inntil kr 1000,- samt overnatting i dobbeltrom med fullpensjon fra torsdag kveld til søndag ettermiddag. Ønsker du singelrom kan du betale kr 200,- pr natt for dette. Beløpet kan vi eventuelt trekke
fra på reisekostnaden.

Om du finner noe av dette interessant, og kan tenke deg og bidra som frivillig, hører vi gjerne fra deg.
Du kan sende oss svar på vedlagte «Frivillig-skjema» til e-post: post@tourtefjells.no

Dokumentet finner du nederst i denne artikkelen.

Her fyller du ut hva du ønsker å bidra med, samt hva du har av erfaring/kurs som er relevant i sykkel. Oppgi også str. på t-shirt/jakke. Samt om du ønsker enkelt rom. Vi gleder oss til å se deg, og ha deg med i vårt team!

Spørsmål sendes på e-post eller telefon til rittleder.
Sykkelhilsen fra CK Valdres / Uno-X Tour te Fjells
v/Rittleder
Ole Christian Nymoen
Mobil: 46815327
E-post: post@tourtefjells.no