Pressemelding: Uno-X tar to nye år som generalsponsor for Tour te Fjells.

Vi i Uno-X vil gratulere Ole Christian Nymoen med tildelingen av Nord-Aurdal kommune sin kulturpris for 2020! Da er det også på sin plass å kunne melde at vi ønsker å bli med videre som generalsponsor for Tour te Fjells videre for årene 2021-22.  – For oss handler denne helgen om det sportslige og den fantastiske utviklingen dere viser år for år med Tour te Fjells, sier leder og sykkelsjef i Uno-X, Jens Haugland. – Tour te Fjells har blitt et viktig arrangement for oss i den sportslige satsningen vi har. Et fantastisk ritt med høy kvalitet på løypeutfordringer og god sikkerhet for våre ryttere. Vi gleder oss til å komme tilbake neste år, sier Haugland.

Dette er en gledens dag og jeg skinner i kapp med sola!, utbryter Ole Christian Nymoen, til nyheten om at Uno-X fortsetter som generalsponsor for Tour te Fjells. – Dette betyr enormt mye for oss i CK Valdres som arrangør. Å ha en så viktig og stor sponsor gjør at vi kan forsette å videreutvikle Tour te Fjells i den retning vi har hatt de siste år. Jeg gleder til å gå i gang med planleggingen for neste år, sier Ole Christian.

Han kan også fortelle at Norges Cykleforbund nå vil bruke hans kompetanse for å generelt øke og kvalitetssikre Norges Cupen i landevei. Dette er en anerkjennelse for det arbeid som er lagt ned gjennom flere år med utviklingen av Tour te Fjells som jeg setter stor pris på. Jeg er umåtelig stolt over hva vi som en liten sykkelklubb får til. Dette blir også lagt merke til nasjonalt og internasjonalt, nå som vi har hatt med flere danske lag i Tour te Fjells. Så satser vi på at neste år er lag fra hele Skandinavia på plass!, sier en engasjert og begeistret Ole Christian, som også håper på flere lokale sponsorer til kommende år.